Finaledag clubsparen op 21 oktober as!

Amsterdam – Het Hazeskoor is op 21 oktober as aanwezig bij de zgn Finaledag clubsparen in winkelcentrum Boven ´t Y. Van 13 tot 17 uur presenteren een aantal Amsterdamse sportverenigingen zich met muzikale ondersteuning van ons koor. Voor meer informatie: winkelcentrum Boven ‘t Y.

Hazeskoor aanwezig op Waterweken 2018 in Broekerhaven

BROEKERHAVEN – Het Hazeskoor heeft tegenwoordig haar thuishaven in clubgebouw Pampus aan de Kolk van Broekerhaven. Het is dus niet meer dan logisch dat het koor zal optreden tijdens de Waterweken 2018 die gehouden wordt aan de reeds eerder genoemde Kolk

Op zaterdag 18 augustus is er vanaf 11 tot 17 uur in de Kolk van alles te beleven. Het H6-koor zal drie optredens verzorgen. De tijden zijn nog niet bekend. Zodra deze bekend zijn, zullen wij deze vermelden. Tot zaterdag 18 augustus!

Geen Stadsfeesten zonder Hazeskoor

We zijn erbij

HOORN – Het Hazeskoor heeft er al vaak gestaan en ook ditmaal is ze van de partij: de roemruchte Hoornse Stadsfeesten. Tussen het rock- folk- en rapgeweld vind je de heuse pareltjes van Hazes met een hoog meezinggehalte, toffe acts en geweldige solisten, een echte band en dirigent Mark de Waal die het allemaal aanslingert. Het Hazeskoor staat op 17 juni in de Parkschouwburg en wel in de Othellozaal. Aanvang 13.00 uur. Kom je ook kijken naar dit stukje Amsterdam in de regio?
En mocht je op zoek zijn naar koor waar sfeer en gezelliger belangrijker is dan geschoolde zangstemmen: je kunt je ook aanmelden want er zijn nog vacante plaatsen. Of kom eens vrijblijvend kijken (en meedoen) tijdens een repetitie. Tot gauw.

Wat een feest in Paradiso en De Stek

Overtuigend

AMSTERDAM / GROOTEBROEK – Het liep gesmeerd in Amsterdam. Tussen de 10-tallen koren bleek het H6-koor een welkome verschijning, complimenten na afloop te over. En dat werd natuurlijk in de kelderbar van het poppodium gevierd. En dan het “Groeten van Jos” festival. Grote drukte en gezelligheid troef. En niet in de laatste plaats omdat leden van andere koren elkaars liedjes luidkeels meezongen. Foto’s volgen nog. Overigens vind je op de Agenda pagina een handig lijstje met data waarop het Hazeskoor repeteert zodat je een keertje mee kunt doen. Het koor zoekt geen geschoolde zangers, wél liefhebbers van Hazes’ liedjes om met hart & ziel mee te zingen. (2018 aanklikken)

Pampus nieuw thuis H6-koor

Pampus nieuw thuis Hazeskoor

BROEKERHAVEN – Het Kleine Café aan de Haven? Rustieker dan clubhuis Pampus aan de binnenhaven De Kolk in Broekerhaven kun je het niet krijgen en op maandag 8 januari werd-ie feestelijk ingeluid. Voortaan repeteert het koor 2x per maand in Pampus. Natuurlijk waren de uitbaters erbij en smaakte de koffie, de BVO het glas wijn en de feestelijke bitterballen opperbest.
Het Hazeskoor kan trouwens weer zangers (v/m) plaatsen. Liefde voor de Hazesliedjes is voldoende om aan te haken bij dit dynamische koor dat de leukste optredens binnensleept. Kom eens een kijkje nemen. Op 5 februari staat de volgende repetitie gepland.

Groeten van Jos Festival 4 februari!

GROOTEBROEK – Zondagmiddag 4 februari issie er weer en het is een mooie traditie aan het worden: het grote ‘Met de groeten van Jos’ festival in cultuurkasteel De Stek in Grootebroek. Maar liefst 3 koren en een roemrucht duo treden dan aan: het Reigerskoor, Streekersmart, duo Perron en het organiserend Hazeskoor.
Het festival is vernoemd naar musicus/dirigent Jos Weel, die korte tijd het Hazeskoor dirigeerde en veel te jong stierf. De middag begint om 14.00 uur en buurthuis De Stek vind je aan de Op Den Hoef 36 te Grootebroek

Succes en plezier in Amsterdam!

Succes in Paradiso

AMSTERDAM – Met een welverdiend drankje vierden de koorleden op 14 januari hun successen op het Amsterdamse Paradiso podium. De ingestudeerde liedjes liepen gesmeerd en gingen erin als koek voor de bomvolle zaal. Het fotoboek met de bewijsstukken is nog niet operabel, maar via de Facebookpagina Hazeskoor Oosterleek kun je alle foto’s en filmpjes bekijken bekijken. Veel kijkplezier.

Klaar voor Paradiso..!

BOVENKARSPEL – Opnieuw beklimt het Hazeskoor het roemruchte podium van de Amsterdamse poptempel Paradiso. En wel op zondag 14 januari om 17.50 uur. De Korendagen. Een megakorenfestival waar talloze koren elk 20 minuten tijd krijgen om het beste dat ze in huis hebben te laten horen. Met professioneel geluid en een bomvolle zaal. Echt een feest om mee te maken. Wil je mee? Er zijn nog plaatsen vrij in de bus voor zo’n 12 euro. Natuurlijk blijven we na afloop even hangen in de zaal om naar al die andere leuke koren te kijken en luisteren of voor een welverdiend drankje in de bar in de bar.

Hazeskoor gaat verhuizen..!

BOVENKARSPEL –Hallo bezoeker, welkom bij Nederlands meest mediagenieke koor dat met hart en ziel de muzikale erfenis van André Hazes springlevend houdt: rasechte Amsterdamse blues, rock en levensliedjes. Opgelet: vanaf 8 januari 2018 repeteert het Hazeskoor in Pampus aan de Zuiderdijk 6 te Bovenkarspel. Na 13 jaar met veel plezier bij Klaas Vis van Herbergh ‘t IJsselmeer in Oosterleek te hebben gezongen is het tijd voor een meer centrale plek in De Streek. Je bent er van harte welkom. Om even te komen kijken of ook zanger bij het Hazeskoor te worden.

Hazeskoor wenst jou een goed 2018

In 2017 veel fantastische optredens en voor 2018 staan ze ook alweer gepland. En opnieuw staat het Hazeskoor op de planken van de Amsterdamse poptempel Paradiso tijdens de Korendagen in januari.

We zijn nog bezig een fotoalbum te installeren. Webmasters zijn er druk mee bezig. Maar natuurlijk kun je de foto’s zien via de Facebookpagina Hazeskoor Oosterleek.. Op deze website vind je ook de geplande optredens zodat je niets hoeft te missen. Momenteel wordt gewerkt aan de updates. Check de agenda en intussen wensen wij jou een fantastisch 2018 toe waarin we elkaar weer veel tegenkomen met optredens en repetities.