Hazeskoor gaat verhuizen

Dertien jaar Hazeskoor: Amsterdamse blues en levensliedjes..! Welkom bij het meest spraakmakende én dynamische koor uit de regio. Opgelet: vanaf 8 januari 2018 repeteert het Hazeskoor in het gebouw Pampus aan de Zuiderdijk 6 in Bovenkarspel. Na 13 jaar met plezier in Herbergh ‘t IJsselmeer te hebben gezongen, heeft het koor een meer centrale stek aan de haven van Broekerhaven gevonden. Verder blijft alles zoals het is. De altijd sterke combo is gebleven, dirigent Mark de Waal en een koor dat enthousiast Hazes’ erfenis brengt.

Website vernieuwd!

Onze website is vernieuwd! De zgn “look and feel”van de oude site, zo kenmerkend voor het Hazeskoor, hebben wij daarbij kunnen handhaven.

De site is toegankelijker geworden door het zgn “responsive design”. Dwz zeggen dat de site op alle schermformaten (smartphone, tablet of desktop) overzichtelijk en goed te lezen is. Ook het invullen van de formulieren is nu goed mogelijk op alle apparaten.

We zijn nu bezig met de laatste stappen: Het actualiseren van de inhoud (bijna gereed) en het weer beschikbaar stellen van de foto-albums.

27 februari 2017

Hazeskoren in de Herbergh 5 juni a.s.

Het Hazeskoor is ook in 2016 hard aan ’t werk. Er liggen al meerdere optredens achter ons, waarvan u de foto’s op onze Facebookpagina kunt bewonderen.

Inmiddels is al weer bijna de vakantie aangebroken, maar niet voordat we weer eens bij onze vrienden in Leekerweide de boel op stelten hebben gezet. Donderdag 19 mei gaan we daar een feestje bouwen met de cliënten, personeel en de Hazeskoorleden. Daar geniet iedereen altijd van en dat zal dit jaar niet anders zijn.

Zondagmiddag 5 juni hebben we ’t Hazeskoor “De Vriendschap”uit Zoeterwoude te gast in Herbergh “t IJsselmeer in Oosterleek. Met medewerking van Westfries Plezier gaan we daar een mooie meezingmiddag van maken. Uiteraard is iedereen van harte welkom om lekker Hazes mee te zingen met beide koren, maar ook andere nederlandstalige liedjes met Westfries Plezier. In de pauze laat Mark de Waal horen wat hij nog meer in huis heeft, en na afloop gaan we nog een uurtje uit ons dak met Duo Perron. Zij sloten ook het festival met “Groeten van Jos” af. Dat was een groot succes, en dat wordt het in de Herbergh weer. Dat verzekeren we u. Daarom zorg dat je er bij bent. Mooi weer???? Prachtige gelegenheid om op de fiets naar Oosterleek te komen en te genieten van deze middag. En mocht het weer niet zo geweldig zijn, in het in de Herbergh is het altijd gezellig toeven. Zeker deze middag. Tot dan!!!!

Op zaterdagmorgen 11 juni staat het Hazeskoor bij het kantoor van de RABObank in Bovenkarspel om alle fietsers een duwtje in de rug te geven tijdens de sponsorfietstocht. Toch ieder jaar weer een spektakel.

17 mei 2016

Na de zomervakantie ……

Na de vakantie is het Hazeskoor weer hard aan het werk gegaan.We traden op in Amsterdam WC Boven ‘t IJ en tijdens
de Halloweenfair in Bovenkarspel. Zondag 13 november waren we present in het Vereenigingsgebouw in Bovenkarspel en 25 november gaan we naar het St.Nicolaas in Lutjebroek.

In januari hopen we weer eens naar Paradiso te kunnen, en wat natuurlijk sowieso weer op het programma staat is “Met groeten van Jos” zondag 22 januari. Onze manier om de herinneringen aan Jos levend te houden, samen met de andere koren die onder zijn leiding stonden; Reigersmart, Schalmsmart, Streekersmart en The Glory Singers. Net als de afgelopen 2 jaar doen we dat natuurlijk weer in De Stek te Grootebroek. Let op de aankondigingen hier, in de kranten en op de posters. Deze middag wil je sowieso niet missen.

14 november 2016