Hazeskoren in de Herbergh 5 juni a.s.

Het Hazeskoor is ook in 2016 hard aan ’t werk. Er liggen al meerdere optredens achter ons, waarvan u de foto’s op onze Facebookpagina kunt bewonderen.

Inmiddels is al weer bijna de vakantie aangebroken, maar niet voordat we weer eens bij onze vrienden in Leekerweide de boel op stelten hebben gezet. Donderdag 19 mei gaan we daar een feestje bouwen met de cliënten, personeel en de Hazeskoorleden. Daar geniet iedereen altijd van en dat zal dit jaar niet anders zijn.

Zondagmiddag 5 juni hebben we ’t Hazeskoor “De Vriendschap”uit Zoeterwoude te gast in Herbergh “t IJsselmeer in Oosterleek. Met medewerking van Westfries Plezier gaan we daar een mooie meezingmiddag van maken. Uiteraard is iedereen van harte welkom om lekker Hazes mee te zingen met beide koren, maar ook andere nederlandstalige liedjes met Westfries Plezier. In de pauze laat Mark de Waal horen wat hij nog meer in huis heeft, en na afloop gaan we nog een uurtje uit ons dak met Duo Perron. Zij sloten ook het festival met “Groeten van Jos” af. Dat was een groot succes, en dat wordt het in de Herbergh weer. Dat verzekeren we u. Daarom zorg dat je er bij bent. Mooi weer???? Prachtige gelegenheid om op de fiets naar Oosterleek te komen en te genieten van deze middag. En mocht het weer niet zo geweldig zijn, in het in de Herbergh is het altijd gezellig toeven. Zeker deze middag. Tot dan!!!!

Op zaterdagmorgen 11 juni staat het Hazeskoor bij het kantoor van de RABObank in Bovenkarspel om alle fietsers een duwtje in de rug te geven tijdens de sponsorfietstocht. Toch ieder jaar weer een spektakel.

17 mei 2016