Het Hazeskoor

Zet pakweg 35 vrouwen en mannen bij elkaar die één gezamenlijke passie delen: de liedjes van André Hazes en vooral het zingen daarvan. Resultaat: het Hazeskoor, een koor dat vanaf februari 2005 op de rails staat en tweewekelijks op de maandag repeteert.

Initiatiefnemer en herbergier Klaas Vis plaatst eind 2004 een kleine oproep in de krant en een paar weken later staan enthousiaste Hazesfans klaar voor de eerste repetitie. Allemaal mensen die vinden dat Hazes’ muzikale nalatenschap te groot is om er niets mee te doen en te mooi om te laten liggen.

Met de komst van het koor worden zijn geweldige liedjes veilig gesteld voor de toekomst en op een laagdrempelige wijze toegankelijk gemaakt voor iedereen die deze juweeltjes in haar/zijn hart heeft gesloten. En voor wie geldt dit niet?

Interview met Klaas Visser en Bert Pfeiffer over de start van het koor:

Onze dirigent

Wendy

Onze dirigent die het een uitdaging vindt de Hazes muzikale erfenis door ons koor tot leven te brengen.

Onze begeleidingsband

Vanaf het begin worden wij begeleid door onze eigen huisband. Allemaal ervaren muzikanten die hun ziel en zaligheid leggen in het zo muzikaal mogelijk ondersteunen van het koor.

De band bestaat uit: