ROUTEBESCHRIJVING..!

onze oefenlocatie..!

Locatie- en routebeschrijving naar Herbergh ‘t IJsselmeer in Oosterleek.

Oosterleek is een klein Westfries dorp, gelegen in de Kop van Noord-Holland aan de IJsselmeerdijk, precies tussen Enkhuizen en Hoorn. Onze oefenlocatie is uitstekend te bereiken via de A7 en vanuit Lelystad.

Adres voor navigator: Oosterleek 11, Oosterleek.

Vanaf de A7: neem afslag 8 bij Hoorn (je ziet Mc Donalds aan je linkerhand) en volg de N506 tot voorbij Schellinkhout. Neem de afslag (ná Schellinkhout) rechtsaf richting Wijdenes/Oosterleek (in een scherpe bocht, Chinees Restaurant op de hoek) en ga onmiddellijk opnieuw rechtsaf. Aangekomen in het dorp Wijdenes blijf je de weg volgen richting Oosterleek tot je -eenmaal in Oosterleek aangekomen- aan je rechterhand een kerkje én een café ziet.

Vanaf Lelystad: na de dijk en voorbij de brug linksaf richting Hoorn. Bij de rotonde (na zo’n 4 km) linksaf de dijk op. Volg deze tot je rechts het dorp ziet liggen: naar goed gebruik vind je de Herbergh direct naast het kerkje. Parkeermogelijkheid achter de herbergh.

De dijk te smal om daar zo’n 7 kilometer over te rijden? Ga dan bij de rotonde (hierboven genoemd) rechtdoor en neem de afslag Venhuizen (linksaf) en volg deze weg helemaal tot de driesprong. Ga linksaf en deze weg leidt je alsnog naar de dijk. Ga rechtsaf en volg deze weg (inclusief zo’n 200 meter op de dijk) tot je rechtsbeneden het dorp Oosterleek ziet.

Oosterleek op de kaart

Wij wensen je vast een goede reis…!